رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه الکامپ گفت: استراتژی های کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی، این است که کاربران در محیط های بومی داخلی فعالیت کنند.

به گزارش ستاد خبری بیستمین نمایشگاه الکامپ، موسویان افزود: ما در این نمایشگاه  برای آماده سازی تمامی دست اندکاران را به کمک از طلبیدیم.
وی اظهار داشت: در آینده نزدیک مخاطبان دیگر مصرف کننده نیستند بلکه کسانی هستند که حرفه ای هستند و در این صحنه به عنوان تولید کننده محتوا محسوب می شوند.
موسویان  افزود: اگر این مطلب را در نظر بگیریم که در سال 2015 حضور متوسط بشر در جامعه مجازی بیشتر از زمان حضور به جامعه واقعی خواهد بود به این مطلب پی می بریم که همگرایی محتوا در حال شکل گیری است و باید توجه جدی به بازیگران محتوا ساز در این بستر داشته باشیم.
وی گفت: سال 2030 نقطه بلوغ جامعه شبکه ای خواهد بود و ما جامعه ای خواهیم داشت که از وب 5 برای حکمرانی استفاده خواهد کرد. وب 5 با زیرساخت شبکه عصبی ورود خواهد کرد.
وی ادامه داد: طبق آماری که اخیرا منتشر شده 42 درصد بزرگسالان آمریکایی از کنسول بازی استفاده می کنند و 85  درصد آنها از تلفن همراه هوشمند استفاده می کنند. این بدین معناست که یک وسیله خاص ارائه کننده محتوا نیست. و وب 5 زمانی حکمرانی خواهد کرد که هر شخص یا شیء در هر زمان یا در هر مکان بتواند بازیگر صحنه second life یا زندگی دوم باشد.
وی همچنین گفت: هوشمندی موتورهای جستجو هم روز به روز درحال پیشرفت است و درخواست کاربران را به یک نگاشت دقیق تبدیل می کند. در این موقعیت تمام نهادها و دستگاه ها و کاربران باید دست در دست هم دهند و به عنوان خالق محتوا ایفای نقش کنند.
به گفته وی ،تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان دهنده آن است که بیش از 70 درصد کاربران ابتدا جستجو را با زبان مادری شروع می کنند .
وی در ادامه گفت: پس اگر ما به ساخت محتوا همت بگماریم می توانیم خوشبین باشیم که کاربران در محیط ساخته شده توسط دست اندر کاران بومی قرار بگیرند و این به این معناست که کاربران پس از ورود به این صحنه در صفحات آماده شده ما قرار خواهند گرفت.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی

جستجو

بریده جراید

وب لینک ها

گالری تصاویر

تبلیغات

ورود اعضا

JoomShaper