مدیر پروژه «ایجاد بانک اطلاعاتی جامع محصولات دانش‌بنیان صادراتی» گفت:با پایان یافتن مرحله اول این بانک اطلاعاتی، شرکت­ها براساس شاخص‌های رایج بررسی توانمندی‌ و آمادگی صادراتی، ارزیابی می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نجفیان، مدیر پروژه «ایجاد بانک اطلاعاتی جامع محصولات دانش‌بنیان صادراتی» گفت: مرحله اول طرح تدوین بانک اطلاعاتی که به مقوله‌ جمع‌آوری اطلاعات شرکت‌های دانش‌بنیان صادراتی می‌پرداخت، از اوایل مهرماه ۱۳۹۴ آغاز و تا اواسط آذرماه ادامه یافت.

وی با بیان اینکه تدوین بانک اطلاعاتی جامع محصولات فناورانه و دانش‌بنیان صادراتی در راستای کمک به توسعه صادرات شرکت­ها و موسسات فناور و دانش ­بنیان است، گفت: با پایان یافتن مرحله اول، شرکت­ها و محصولات ثبت ­شده در سامانه به آدرس «www.HitechExport.ir» براساس شاخص‌های رایج بررسی توانمندی‌ و آمادگی صادراتی، ارزیابی و پالایش می ­شوند.

نجفیان گفت: پس از طی شدن این فرآیند، اطلاعات شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیانی که به لحاظ حضور در بازارهای بین­ المللی از توانمندی مناسب و قابل قبولی برخوردار باشند در نسخه نهایی سامانه بارگذاری خواهد شد. همچنین این شرکت‌ها امکان بهره‌مندی از حمایت‌های مادی و معنوی این طرح را (مانند تسهیلات بازاریابی بین­الملل، نمایش اطلاعات محصولات منتخب شرکت به ۴ زبان‌های زنده دنیا، تسهیلات صادراتی، معرفی محصولات در کشورهای دیگر و غیره) خواهند یافت.

به گفته نجفیان، تاکنون تعداد ۵۱۳ شرکت فناور و دانش ­بنیان در این طرح ثبت نام کرده و بیش از هزار محصول در سامانه ثبت شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روند ارزیابی اولیه شرکت­ها و محصولات بالقوه صادراتی، در حال تکمیل و مرحله دوم جمع‌آوری اطلاعات آغاز شده است، بر اساس زمان‌بندی اجرای پروژه، تا اوایل بهمن‌ماه این ارزیابی­ ها تمام شده و به شرکت­هایی که به­ لحاظ حضور در بازارهای بین ­المللی از توانمندی قابل قبولی برخوردار باشند، این امکان داده می ­شود تا در مرحله دوم نسبت به تکمیل مدارک و اطلاعات اقدام کنند.

وی یادآور شد: شرکت­هایی که به لحاظ حضور در بازارهای بین ­المللی بالقوه تشخیص داده نشده‌اند می ­توانند با تکمیل مدارک مجددآً در روند ارزیابی که در مراحل بعدی به عمل خواهد آمد حضور داشته باشند.

 

جستجو

بریده جراید

وب لینک ها

گالری تصاویر

تبلیغات

ورود اعضا

JoomShaper