فبلت دانشجو پسند

این روزها فبلت‌ها بازار تازه‌ای به خود اختصاص داده‌اند و کم‌کم جای تبلت‌ها را تنگ می‌کنند. بنابراین همه برندها چندین مدل طراحی و روانه بازار کرده‌اند. Desire 816 یکی از فبلت‌‌های میان‌رده و محصول شرکت اچ‌تی‌سی است که در ادامه به بررسی ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

 

 طراحی
در دست گرفتن گوشی 5/5 اینچی شاید سخت به نظر برسد اما بسیاری از افراد استفاده از چنین گوشی‌های بزرگی را دوست دارند. اصولا این مدل گوشی‌ها برای دانشجویان مناسب است.
روی نمایشگر هیچ کلید سخت‌افزاری وجود ندارد و در بخش بالا و پایین حاشیه نمایشگر بلندگوها قرار گرفته که جلوه خاصی به گوشی بخشیده است. بلندگوی Ear Phone برای تماس‌های تلفنی و در کنار دوربین 5 مگاپیکسلی برای سلفی‌بازها در قسمت بالای نمایشگر گنجانده شده است.
لبه سمت راست گوشی جای پورت سیم‌کارت و میکرو SD است و روی لبه سمت چپ، کلیدهای تنظیم صدا و Power قرار گرفته که جای مناسبی است، زیرا در حین مکالمه کلید تنظیم صدا درست زیر انگشتان قرار دارد و به راحتی می‌‌توان صدا را کم یا زیاد کرد. بدنه گوشی با وجود بزرگی نمایشگر، 7/9 میلی‌متر و به اندازه کافی باریک است.
  صفحه نمایش
صفحه نمایش دیزایر 816 کیفیت تصویر قابل قبولی ارایه می‌کند و از آن می‌توان به عنوان نکات مثبت این محصول یاد کرد.  تنها نکته منفی قابل اشاره در این صفحه نمایش، روشنایی اندک آن است که سبب می‌شود در زیر نور آفتاب چندان واضح و قابل رویت نباشد و در حین استفاده در نور معمولی نیز ترجیح‌ دهیم تا میزان روشنایی را در حالت بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد قرار دهیم.
رزولوشن صفحه 5/5 اینچی دیزایر 816 از نوع Super LCD 2 است و تراکم آن 267 پیکسل در هر اینچ است. با توجه به اندازه صفحه نمایش، این تراکم پیکسلی مشکلی در استفاده به وجود نمی‌آورد و می‌توان بدون مشکل به وبگردی یا خواندن کتاب پرداخت. زاویه دید دستگاه هم در حد معقولی است و می‌توان به راحتی تصاویر را از زوایای مختلف مشاهده کرد. در کل، صفحه دیزایر 816 عالی نیست، ولی مشخصات آن در حد استاندارد و مطلوب است و می‌توان از تماشای فیلم‌ یا اجرای بازی و حتی مطالعه متون و وب‌گردی لذت برد.
  دوربین
یکی از بخش‌هایی که نه می‌توان آن را نکته مثبت تلقی کرد و نه اشکال زیادی از آن گرفت، دوربین است. دوربین Desire 816 در محیط‌های داخلی کیفیت قابل قبولی ندارد و تصاویر معمولا با نویز همراه بوده و کیفیت رنگ‌ها نیز در آن قابل مطلوب نیست. در واقع، رنگ‌ها در تصویر نهایی، اشباع شده و طبیعی به نظر نمی‌رسد. جزییات تصویر نیز در عکس‌های گرفته شده با دوربین Desire 816 با دقت کمی ضبط می‌شوند. سنسور 13 مگاپیکسلی تنها برای بزرگ‌تر کردن اندازه تصویر در آن به کار می‌رود. البته در نور آفتاب قضیه کمی فرق می‌کند و تصاویر ثبت شده با دوربین کیفیت قابل قبولی دارند. به طور کلی تصاویر ثبت شده با این دوربین خیلی مطلوب نیست. دوربین جلو هم معمولی است و برای ثبت تصاویر سلفی بد نیست.
  پردازنده
پردازنده دزایر 816 چهار هسته‌ای MSM8928 Snapdragon 400 است و قدرتی برابر 1/6 گیگاهرتز دارد که در برابر گوشی‌‌هايی با سایز مشابه حرفی برای گفتن ندارد. اما به لحاظ میان رده بودن، سرعت و قدرت رضایت‌بخشی دارد. پردازشگر گرافیکی هم در این گوشی Adreno 305 است.
   عمر باتری
Desire 816 به باتری ۲۶۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است. با وجود صفحه نمایش ۵/۵ اینچی و پردازنده چهار هسته‌ای، با تنظیم نور صفحه روی 50 درصد، دستگاه قادر به پخش فیلم با وضوح 720 پیکسل به مدت ۸ ساعت و ۴۸ دقیقه است و در حال وبگردی ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه شارژ نگه می‌دارد.
  نقاط ضعف
یکی از مشکلات همیشگی گوشی‌های میان‌رده، کاهش کیفیت یا کارآیی در برخی بخش‌ها برای جلوگیری از افزایش قیمت آنهاست. بر این اساس Desire 816 نیز از نظر طراحی ضعف‌هایی دارد که از جمله آن می‌توان به جنس بدنه پشتی و جذب اثر انگشت اشاره کرد. از سوی دیگر در حالی که اکثر تولیدکنندگان گوشی‌هایی طراحی می‌کنند تا حاشیه دور نمایشگر را کاهش دهند، اما روی گوشی Desire 816 این نوع طراحی اعمال نشده و دوربین با وجود سنسور 13 مگاپیکسلی کیفیت مناسبی ندارد.

  کلام آخر
گوشی Desire 816 هم‌اکنون با قیمت حدود 950 هزار تومان در بازار موجود است که با وجود میان‌رده بودن قیمت نسبتا بالایی دارد. با این حال برای کسانی که مدام به وبگردی با گوشی می‌پردازند و به گوشی با نمایشگر بزرگ علاقه دارند، گزینه مناسبی است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی

جستجو

بریده جراید

وب لینک ها

گالری تصاویر

تبلیغات

ورود اعضا

JoomShaper